top of page

Over ons

Uitgeverij Goo Media startte in de jaren ’90 met business magazines. Vele titels en edities later heeft zij zich ontwikkeld tot specialist in zakenbladen, in binnen- en buitenland. Relevante magazines boordevol verhalen over aansprekende organisaties. Met content die informeert, inspireert en motiveert. De bladformules staan garant voor heldere communicatie met beslissers in diverse sectoren. De redactie schrijft over ontwikkelingen bij organisaties en de markt waarin zij opereren. De content wordt versmolten met de overige redactionele inhoud, waardoor het meelift op de kwaliteit en autoriteit van de titel.

De magazines worden gefinancierd door advertenties van organisaties die hun product en/of dienst presenteren aan professionals uit de branche. Wij bieden maatwerk en verzorgen de productie, indien gewenst. Van advertenties, maar ook de invulling van redactionele content. De zakenbladen worden in print en online gepubliceerd. De cross mediale aanpak biedt legio voordelen. Het is een effectieve manier om doelgroepen te bereiken. Eén keer publiceren, overal lezen, met iedereen delen. 

 

Ons team bestaat uit ervaren mediaprofessionals, journalisten, vormgevers, fotografen en videospecialisten. Wij zorgen ervoor dat de realisatie van een publicatie vlekkeloos verloopt. En zodra er externe specialistische kennis nodig is weten we in ons netwerk de beste mensen te vinden. In binnen- en buitenland.

 

Zo maken wij relevante zakenbladen. Met passie. Magazines that matter.

Dit doen we al meer dan 30 jaar. Ook met u.

bottom of page