top of page

 

Smart Industry

 

 

We zitten midden in de vierde industriële revolutie, die wordt gekenmerkt door een wereld die in hoog tempo verandert en een markt die vraagt om oplossingen op maat. Kennis en technologieën jagen innovatie aan. De maakindustrie ontwikkelt zich tot smart industry.

Het zakenblad Smart Industry brengt de slimme maakindustrie in beeld. De redactie schrijft over nieuwe productietechnologieën, flexibilisering, robotisering en integratie van ICT in processen bij grote én mkb-ondernemingen, waardoor markten veranderen en nieuwe productietechnologieën ontstaan. Met speciale aandacht voor de verborgen kampioenen die met hun producten de hele wereld veroveren en uitblinken door innovatie, groei en verdienkracht.

 

Elke editie bevat inspirerende verhalen, praktijkcases, interviews en achtergrondartikelen. Dit maakt smart industry tot een onderscheidend magazine over bedrijven in de maakindustrie.

 

Smart industry is crossmediaal. De online editie is ontwikkeld voor desktop, laptop en tablet. Het multimedia magazine biedt legio mogelijkheden om de inhoud online te delen. Via email, website en sociale media heeft het maximaal bereik. Eén keer publiceren, overal lezen, met iedereen delen. 

SERVICES

Slimme maakindustrie in beeld

ABOUT
bottom of page