top of page

 

Doing Business

 

Partnerships hebben de toekomst. Met een moderne en eigentijdse redactieformule informeert het multimedia magazine over proactieve ondernemers, hun bedrijfsontwikkelingen en zakelijke partnerships. Dit als integraal onderdeel van hun strategie, cultuur en bedrijfsvoering. De redactie portretteert de ondernemer, zijn managementteam en schrijft over zakendoen in de praktijk. Met aandacht voor samenwerking met klanten, leveranciers en businesspartners. Hoe meer samenwerking, hoe meer wederzijds zakelijk voordeel; een onmiskenbare trend, die leidt tot win-win.  

 

Elke editie bevat enthousiaste verhalen, relevante praktijkcases, boeiende interviews en achtergrondartikelen. Lees wat andere ondernemers zeggen over hun bedrijfsvoering. Dit maakt de uitgave tot een ware inspiratiebron over zakendoen in de praktijk.

  

Doing Business is crossmediaal. Dus een combinatie van print én online. De online editie is ontwikkeld voor desktop, laptop en tablet. De uitgave biedt legio mogelijkheden om de inhoud online te delen. Via email, website en sociale media heeft het maximaal bereik. Eén keer publiceren, overal lezen, met iedereen delen

SERVICES
DB Mockup-Cover Joziasse
DB Mockup-Scherm_Joziasse
DB-Roofing-Mockup-Cover
ABOUT
bottom of page