top of page

 

Custom Media

 

 

Steeds meer organisaties doen beroep op eigen media om relevante en inspirerende content bij haar relatiekring onder de aandacht te brengen. Goo Media biedt hiervoor een compleet servicepakket.  

Als uitgeverij van zakenbladen wenden wij onze expertise aan om magazines en brochures voor derden te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in magazines (print + online) voor opdrachtgevers die hun klanten willen informeren en de relatie met hun klanten willen uitbouwen. Daarbij zetten we alle opgebouwde kennis in om diverse doelgroepen te bereiken, zowel op journalistiek vlak als in branded content en advertentieverkoop. Wij vertalen marketingdoelstellingen in effectieve redactionele content die gebruikers informeert, inspireert en activeert. In alle gevallen gaat het om storytelling vanuit merkwaarden en de productpropositie van de opdrachtgever. De content zorgt aantoonbaar voor imagobevordering, betrokken klanten, merkloyaliteit en het aanzetten tot actie.

Volgens beproefd concept realiseren we de publicaties tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. De opdrachtgever zorgt voor input, de adverteerders voor kostendekking en gezamenlijk zorgen zij voor  kruisbestuiving onder elkaars relaties. In print én online.

 

Het resultaat: rendabele publicaties met effect.

SERVICES

Magazines, brochures & meer op maat

FB Mockup-Cover. Nelemans
ABOUT
bottom of page